Dæk & fælge
Reol med dæk og fælge

Vi har dæk til alle behov


Slangerup Dæk & Trailercenter forhandler alle kendte dækmærker – både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

På tre dækmærker kan vi tilbyde virkelige attraktive og billige priser.

Det er Sailun Tires, Nokian Tyres og Goodyear.


Sailun Tires er vores billigste kvalitetsdæk. Dækkene er særlig velegnet til bil nummer to, som ikke kører mange tusinde kilometer om året.


Kører du mange kilometer om året, vil vi anbefale de lidt dyrere – men mere slidstærke Nokian Tyres eller Goodyear.


Vi forhandler naturligvis også andre anerkendte dækfabrikater, så er du interesseret i andre dækmærker, klarer vi naturligvis også det.


Ring på 4738 4711 eller send en mail på

info@daekogtrailer.dk, så finder vi ud af det.

dæk på våd vej

Sommerdæk på våd vej

De fleste sommerdæk klarer sig normalt godt på en tør vej. Det er på våd vej, at sommerdækkene rigtig bliver testet. Her spiller mønsterdybden en central rolle for din trafiksikkerhed. Loven siger ganske vist mindst 1,6 mm, men for din og din families egen skyld, er FDM’s anbefaling på mindst 3 mm. en god tommelfingerregel.


hjulskifte

Dæk til årstiden

Vi anbefaler, at du kører med dæk, der passer til årstiden. Så når der bliver varslet nattefrost i vejrudsigten om natten, så kan du godt forberede dig på at skifte sommerdækkene med vinterdæk.

Det skifter fra år til år, når der ikke længere er sne og sjap på vejene herhjemme. Det er dog tit en god ide at vente til midt i april, før du skifter til sommerdækkene. 

Kører du på helårsdæk, skal du være opmærksom på, at helårsdæk typisk har en længere standselængde på tør og våd sommervej.


hjulspor i sand

Tjek dækkene inden kør selv-ferien

Før turen går sydpå om sommeren, bør du tjekke om dækkene kan klare turen. Halvslidte dæk med 3-4 mm mønster er måske næsten slidt helt ned efter tusinde kilometer til Sydeuropa. Det betyder også, at dækkene får svært ved at bortlede de store mængder vand, som man ofte kan møde under sommerens heftige regnskyl sydpå.